До новин

Минулого тижня активи банків, що ліквідуються, продали на 34,6 млн грн

10 травня, 2018
Продаж
Минулого тижня активи банків, що ліквідуються, продали на 34,6 млн грн

Протягом минулого тижня відбувся продаж активів 18 банків, що перебувають в управлінні ФГВФО, на загальну суму 34,64 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Із них на 14,83 млн грн відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами та на суму 19,62 млн грн – з реалізації основних засобів банків. Крім того, 0,15 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банків, 0,05 млн грн – від продажу інших активів.

Зокрема протягом тижня, що минув:

- активи ПАТ БАНК «ТРАСТ» реалізовано на загальну суму 17,23 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПУАТ «ФІДОБАНК» на суму 10,83 млн грн;

- активи АТ «ДЕЛЬТА БАНК» реалізовано на загальну суму 2,96 млн грн (у т. ч. 0,02 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку);

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами АТ «Банк «Фінанси та Кредит» на суму 1,49 млн грн (у т. ч. 0,02 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку, 0,02 млн грн отримано від реалізації інших активів);

- активи ПАТ «ДІАМАНТБАНК» реалізовано на загальну суму 1,05 млн грн;

- активи АКБ «НОВИЙ» реалізовано на загальну суму 0,48 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «ВіЕйБі Банк» на суму 0,25 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» на суму 0,16 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «КБ «НАДРА» на суму 0,07 млн грн (у т. ч. 0,01 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку);

- активи ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» реалізовано на загальну суму 0,03 млн грн (у т. ч. 0,02 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку, 0,02 млн грн отримано від реалізації інших активів).

Крім того, протягом тижня, що минув, відбувся продаж активів ПАТ «БАНК ФОРУМ», ПАТ КБ «ЄВРОБАНК», АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА», ПАТ «АВАНТ-БАНК», ПАТ «БГ БАНК», ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», АТ «ІМЕКСБАНК», ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО продає стадіон «Чорноморець» за 1,1 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар