До новин

Ощадбанк реструктурує борги компаній, пов’язаних з екс-власником збанкрутілого банку «Михайлівський»

18 травня, 2018
Борги
Ощадбанк реструктурує борги компаній, пов’язаних з екс-власником збанкрутілого банку «Михайлівський»

Секретаріат з фінансової реструктуризації Ощадбанку повідомив про початок реструктуризації кредитів для ТОВ «Інрайс Девелопмент» і ТОВ «Техенерготрейд», пов’язаних з Віктором Поліщуком.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «БізнесЦензор».

Бенефіціаром ТОВ «Інрайс Девелопмент» в держреєстрі зазначений житель Кіпру і британський громадянин Андреас Томас Мустрас. Серед пов`язаних осіб зазначено ТОВ «Техенерготрейд». Власником ТОВ «Техенерготрейд» є колишній власник банку «Михайлівський» і мережі супермаркетів електроніки «Ельдорадо» Віктор Поліщук.

За даними прокуратури «Техенерготрейд» пов`язаний з компанією «Три О», на яку записаний столичний ТРЦ «Гулівер», будівництво якого фінансувалося за рахунок кредитних коштів Ощадбанку.

Як повідомлялося, на початку квітня «Ощадбанк» почав дві процедури фінансової реструктуризації боргів компаній «Дієса» і «Технополіс-1», теж пов`язаних з бізнесменом Віктором Поліщуком.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Ельдорадо» програло апеляцію щодо 147 мільйонів боргу перед банком «Михайлівський».

Коментарі
Додати коментар