До новин

Андрій Авторгов через суд повернув собі статус приватного виконавця

07 вересня, 2018
Резонансні справи
Андрій Авторгов через суд повернув собі статус приватного виконавця

Суд скасував рішення Мін'юсту про позбавлення Андрія Авторгова права на здійснення діяльності приватного виконавця.

Про це повідомив він сам у мережі Facebook, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Нагадаємо, Андрій Авторгов був позбавлений статусу приватного виконавця 14 травня поточного року.

5 вересня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення, яким задовольнив позов Авторгова, скасувавши рішення Дисциплінарної комісії приватних виконавців від 14 травня 2018 року і наказ Міністерства юстиції України від 16 травня 2018 року про припинення його діяльності як приватного виконавця.

«5 вересня 2018 року Окружний адмінстративний суд міста Києва прийняв рішення, яким задовольнив мій позов та скасував рішення Дисциплінарної комісії приватних виконавців від 14 травня 2018 року та наказ Міністерства юстиції України від 16 травня 2018 року про припинення моєї діяльності як приватного виконавця. Звичайно, можна казати, що це «перемога», але це все одно, що радіти перемозі над нерозумною дитиною. Єдине, що я відчуваю на сьогоднішній день, це відчуття сорому. І за Міністерство юстиції, і за колег приватних виконавців», - зауважив правник.

Він звернувся до представників Мін’юсту із закликом не ганьбити реформу, інститут приватного виконавця та загалом юридичну спільноту.

«Припиніть слухатися вказівок «кураторів» та почніть нарешті думати власною головою», - резюмував Андрій Авторгов.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, за словами Авторгова, держава побачила конкурентів у приватних виконавцях.

Коментарі
Додати коментар