До новин

Раді пропонують повернути на доопрацювання зміни до 2 законів про визнання боржника банкрутом

09 червня, 2015
Законодавство
Раді пропонують повернути на доопрацювання зміни до 2 законів про визнання боржника банкрутом

Голова комітету Верховної Ради з питань економічної політики, народний депутат Андрій Іванчук вніс у парламент проекти постанов про повернення на доопрацювання законопроектів про внесення змін до двох законів України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на тексти документів, розташовані на сайті українського парламенту.

Перший проект постанови стосується законопроекту №1236 про внесення зміни до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» щодо заборони на порушення справ про банкрутство гірничих підприємств, внесений народними депутатами України Дунаєвим С.В. та іншими.

Друга постанова пропонує направити на доопрацювання законопроект №1190 про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (щодо провадження у справі про банкрутство), внесеного народними депутатами України Святашем Д.В. і Писаренком В.В.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у квітні Іванчук ініціював створення робочої групи з доопрацювання діючого закону про банкрутство.

Коментарі
Додати коментар