До новин

Чи зможе сервіс Cashinsky змінити систему кредитування?

18 грудня, 2018
Промо
Чи зможе сервіс Cashinsky змінити систему кредитування?

Сервіс Cashinsky швидко завоював український ринок мікрокредитування, попутно змінюючи саму систему. Його поява змусила мікрофінансові організації почати боротьбу за клієнтів, поки останні насолоджуються поліпшеннями умов і спрощенням процедури оформлення кредиту.

Успішною спробою привернути позичальників стало зниження відсоткових ставок. Тепер нові клієнти зможуть отримати онлайн кредит на карту під 0,01%.

Раніше ставка була 1,1-1,69%, в залежності від кредитної історії людини. Зараз будь-хто може взяти до 3 000 гривень, при цьому переплата практично відсутня. Наприклад, людина бере 2 300 грн. Замість 2 714, йому необхідно повернути всього 2 302,02 гривень.

Умови і вимоги не зазнали ніяких змін. Кредит онлайн може оформити будь-який повнолітній громадянин України, який має паспорт, ідентифікаційний код і банківську карту. Перша позика оформлюється на суму від 800 до 3 000 гривень.

Для постійних клієнтів така пропозиція не діє. Але вони отримують можливість оформити кредит онлайн на суму до 10 000 гривень. Їх заявки обробляються автоматично, що робить процес простим і швидким. Замість зниження стандартної ставки у таких позичальників є можливість скористатися знижкою в 50%.

Довідка

Компанія «Кешинскій» запустила однойменний сервіс в серпні 2017 року. Незвичайний дизайн, можливість взяти кредит онлайн, отримати гроші на карту залучили українців по всій країні. Зараз клієнтами організації є десятки тисяч людей.

Причина такого стрімкого зростання – спрощення життя простих громадян. Їм більше не потрібно збирати пакет документів, доводити власну платоспроможність, їздити в офіси і відділення банків, стояти в чергах. Досить використати підключений до мережі пристрій, зайти на офіційний сайт, приділити 15 хвилин і отримати кошти на карту.

Поява таких сервісів змінила систему мікрокредитування. Банки почали пропонувати вигідні умови у видачі великих сум, наприклад, на покупку нерухомості або транспортного засобу. Поява Cashinsky підштовхнула більшість МФО до розвитку, створення власних програм і спрощення процесу отримання кредиту.

Коментарі
Додати коментар