До новин

Мін’юст звільнив 7 арбітражних керуючих

01 липня, 2015
Законодавство
Мін’юст звільнив 7 арбітражних керуючих

Міністр юстиції Павло Петренко анулював свідоцтва про право на здійснення діяльності сімом арбітражним керуючим (розпорядникам майна, керуючим санацією, ліквідаторам).

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Мін’юсту.

Зокрема, свідоцтв позбавлені: Андрій Шумара, Олександр Старостенко, Олександр Войтанович, Світлана Бразалук, Олег Симоненко, Павло Богомазов і Олег Босак.

Рішення прийняті на підставі подань Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих про застосування до вищезгаданих осіб дисциплінарного стягнення у вигляді позбавлення права на здійснення діяльності АК.

Незважаючи на це, деякі з покараних арбітражників не втрачають надії свідоцтво повернути. Зокрема, Павло Богомазов написав у Facebook: «Нічого, відіб'ємо свідоцтва, а потім моральну шкоду з МЮ вимагатимемо)».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 3 липня відбудеться чергове засідання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих.

Коментарі
Андрiй
30 вересня, 2016
За схожою схемою впроводились рейдерськi захоплення iнших львiвський п-ств, зокрема ВАТ "Прикарпатпромарматура"" - бiзнес центр "Lemberg"
Андрiй
30 вересня, 2016
Рейдерське захоплення туристичного комплексу "Захар Беркут" вiдбулось 5 березня 2009 року за участю росіян (в т.ч. директора громадянина РФ Ігоря Артемова), якого призначили підробивши підпис засновника. Після рейдерського захвату було створено ТОВ "Захар Беркут", а предстаник цього товариства Босак О.Є. отримав широкий і невичерпний перелік повноважень, також Олег Босак представлявся, як представник юридичної фірми "Аміда", працівники якої представляли інтереси ТОВ "Захар Беркут". Згодом Босак О.Є. був назначений арбітражним керуючим ТОВ "Октант", яке збудувало і мало у власності ТК "Захар Беркут". Під час процедури санації ТОВ "Октант" Босак Олег діяв в інтересах кредитора ТОВ "Захар Беркут," представником якого і був. 23.06.15 Босаку О.Є. анульовано свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого, рішення прийнято на підставі подань Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих про застосування дисциплінарного стягнення у вигляді позбавлення права на здійснення діяльності арбітражного керуючого.
Додати коментар