До новин

Порошенко назвав ухвалу закону про реструктуризацію валютних кредитів безвідповідальною

06 липня, 2015
Законодавство
Порошенко назвав ухвалу закону про реструктуризацію валютних кредитів безвідповідальною

Президент України Петро Порошенко зазначив, що відчуває тривогу і розчарування за політиків, але гордість за суспільство, яке жорстко відреагувало на підтримку Верховною Радою закону «Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі голови держави.

«Я побачив популістів-політиків, які, намагаючись сподобатись тій чи іншій частині суспільства, ставлять під загрозу існування фінансово-банківської системи країни, стабільності економіки і роздають нездійсненні обіцянки чітко розуміючи, що несправедливо за рахунок коштів всіх платників податків задовільнити потреби 65 тисяч, тобто менше ніж десятої долі відсотка», - зазначив президент коментуючи це рішення парламенту.

Глава держави зазначив, що пишається відповідальною позицією суспільства з цього питання. «Вчора, після голосування, політики, які очікували зустріти оплески, які думали, що вони дуже сподобалися, і очікували, що всі вийдуть їх вітати квітами, насправді отримали холодний душ ненависті до старого типу політики. Я пишаюся українським суспільством, яке після Революції Гідності стало дорослим і відповідальним. Мені прикро, що політики не є достойними своїх виборців і свого суспільства», – сказав президент.

«Український працьовитий народ, українське відповідальне суспільство не повірило цим горе-політикам, обурилось і зустріло їх дуже жорсткою реакцією на цю безвідповідальну поведінку, яку було продемонстровано вчора», – наголосив Порошенко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Рада зобов’язала банки реструктурувати валютні кредити клієнтів.

 

Коментарі
Додати коментар