До новин

З рахунків «Металіста» намагалися вивести $1 млн – колишній віце-президент ФФУ

14 липня, 2015
Борги
З рахунків «Металіста» намагалися вивести $1 млн – колишній віце-президент ФФУ

Колишній віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заявив, що гендиректор збанкрутілого ФК «Металіст» Віктор Згоннік намагався вивести з рахунку клубу 1 млн доларів, проте ця спроба булла невдалою.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Sportnews.

«Припинена спроба вивести з рахунку клубу 1 млн доларів, отриманих за контрактом за передачу телеправ. Відкрито кримінальне провадження. Відведення коштів намагався здійснити генеральний директор Згоннік та інші особи», - сказав Стороженко.

За його словами, без цієї суми було б неможливо заплатити заявочний внесок і здійснити інші платежі, у тому числі виплатити зарплат.

«Є кримінальне проваждення й рішення суду про блокування рахунків. Триває слідство», - додав він.

Нагадаємо, 10 липня співробітники слідчого управління ГУМВД України у Харківській області затримали генерального директора футбольного клубу «Металіст» Віктора Згонника. Затримання сталося на стадіоні, в офісі футбольного клубу.

30 серпня 2013 року обласний спортивний комплекс «Металіст» був проданий за 674,5 млн гривень харківському бізнесмену, при цьому власником футбольного клубу є Сергій Курченко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через борги «Металіст» може не зіграти в Прем'єр-лізі наступного сезону.
Коментарі
Додати коментар