До новин

Рада АК Львівщини домовилась про співпрацю з Львівським центром безоплатної правової допомоги

10 серпня, 2020
Новини
Рада АК Львівщини домовилась про співпрацю з Львівським центром безоплатної правової допомоги

6 серпня між Радою арбітражних керуючих Львівської області та Львівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на Facebook Ради.

Як зазначається в пості, підписання Меморандуму зумовлене запровадженням інституту відновлення платоспроможності чи визнання банкрутом фізичної особи та потребою соціально вразливих верств населення у інформуванні про процедури відновлення платоспроможності і реструктуризації кредитної заборгованості фізичних осіб та наданні безкоштовних консультацій із питань неплатоспроможності з боку центрів безоплатної правової допомоги.

У Раді підкреслюють, що Меморандум дозволить об’єднати спільні зусилля сторін спрямовані на підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами соціально вразливим верствам населення з питань відновлення платоспроможності боржника - юридичної особи або визнання його банкрутом, а також відновлення платоспроможності фізичної особи.

У Раді АК сподіваються, що перспективою співпраці стане максимально ефективна допомога вразливим верствам населення щодо виходу із боргової ями осіб, які потрапили у скрутне матеріальне становище.

Коментарі
Додати коментар