До новин

За рахунок підприємств-банкрутів Пенсійний фонд Черкащини виконав план на 130%

29 липня, 2015
Борги
За рахунок підприємств-банкрутів Пенсійний фонд Черкащини виконав план на 130%

За січень-червень 2015 року до бюджету Пенсійного фонду в Черкаській області з різних джерел надійшло 4,1 млрд грн, що складає 130% від плану. Це вдалося зробити за рахунок погашення боргів великих підприємств, які перебувають у процедурі банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на головне управління ПФ в області.

Надходження власних коштів від платників регіону до Пенсійного бюджету за півроку зросли. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року власних коштів надійшло на 129,4 млн грн більше, і вони становлять 1 713,1 млн грн.

За словами начальника управління платежів до пенсійної системи та захисту прав застрахованих осіб Світлани Богословської, це вдалося зробити за рахунок погашення боргів великих підприємств, які перебувають у процедурі банкрутства. За сприяння органів влади головне та підпорядковані управління проводять результативну роботу з цією категорією боржників, адже саме вони, як правило, мають фактично безнадійний борг зі сплати внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування.

«Цьогоріч стягнуто заборговані кошти з ДП «Кам’янський спиртогорілчаний комбінат» – 328 тис. грн, КП «Кам’янське ВУЖКГ» – 87,3 тис. грн, КП «Чигиринське» – 382,9 тис. грн», – поділилася результатами роботи з наповнення пенсійного бюджету Богословська.

Коментарі
Додати коментар