До новин

Коломієць: Мінюст й надалі підтримуватиме розбудову та розвиток НААКУ

12 жовтня, 2020
Новини
Коломієць: Мінюст й надалі підтримуватиме розбудову та розвиток НААКУ

Заступниця міністра юстиції Валерія Коломієць обіцяє, що Мін'юст і надалі буде підтримувати розбудову та розвиток Національної асоціації арбітражних керуючих, сприяти подальшому її унезалежненню та самостійності.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пост у Facebook заступниці міністра юстиції Валерії Коломієць.

За її словами, ще року не пройшло з моменту створення Національна асоціація арбітражних керуючих України, а організації вже є про що прозвітувати перед професійним співтовариством. Створення рад регіонів, напрацьовані процедури всередині співтовариства, спільні та реалізовані проекти з Міністерством юстиції, Верховною Радою та іншими партнерами.

І це - лише початок, адже розбудовувати незалежні та самостійні інституції - це вам не на круглих столах про цінності розповідати. Це щоденна, нелегка, системна, рутинна і кропітка праця.

"Сьогодні без запрошення (дякую що не вигнали) заскочила до колег на Семінар з лідерства для НААКУ. І маю відмітити, що зі своїм завданням арбітражні керуючи справляються чудово! Зі своєї сторони можу пообіцяти, що Мінюст й надалі буде підтримувати розбудову та розвиток Асоціації, сприяти подальшому її унезалежненню та самостійності. Усе в рамках чітких і послідовних кроків, які матимуть результатом лише покращення соціальної та економічної ситуації на ринку банкрутства та відновлення платоспроможності.

Адже на консолідованому шляху розвитку професії, ми ні на хвилину не маємо забувати про те, що розвиток більшої незалежності професії або ж навпаки, убереження того ж обсягу та предмету контролю за Міністерством - це не самоціль. Насправді наша спільна мета це досягнення справедливості для сторін та збільшення їхньої довіри до судочинства в цілому. Ну і позитивний економічний ефект для країни загалом, що є не менш важливим", - каже заступниця міністра.

Коментарі
Додати коментар