До новин

На Івано-Франківщині підприємства-банкрути боргують своїм робітникам 2,1 млн грн зарплати

31 липня, 2015
Борги
На Івано-Франківщині підприємства-банкрути боргують своїм робітникам 2,1 млн грн зарплати

Збанкрутілі підприємства Івано-Франківської області станом на 1 липня накопичили боргу із заробітної плати перед своїми робітниками на загальну суму 2,08 млн грн, що складає 33% від загальної заборгованості усіх підприємств по регіону.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Головне управляння статистики області.

За даними Держстату, заборгованість із виплати заробітної плати в цілому по економіці Прикарпаття на 1 липня 2015 року становила 6,3 млн. грн. Упродовж червня 2015 року сума боргу зросла на 149,6 тис. грн або на 2,4%.

У структурі загальної суми заборгованості, окрім банкрутів, більше половини (60,3%) припадає на економічно активні підприємства, решта – на економічно неактивні.

Найбільша сума боргу із виплати заробітної плати залишається на промислових підприємствах (64,6% від загальної суми заборгованості), підприємствах транспорту, складського господарства (14,2%) та в будівельних організаціях (14%).

На підприємствах обласного центру утворено 58,1% загальної суми заборгованості.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, станом на 1 червня заборгованість із виплати заробітної плати на збанкрутілих підприємствах в Івано-Франківській області становила 1,976 млн грн.

 

Коментарі
Додати коментар