До новин

У Мін'юсті запропонували НААКУ підписати меморандум про співпрацю

23 листопада, 2020
Новини
У Мін'юсті запропонували НААКУ підписати меморандум про співпрацю

Керівництво Міністерства юстиції пропонує Національній асоціації арбітражних керуючих підписати Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пост заступниці міністра юстиції Валерії Коломієць у Facebook.

"Пропоную спільно напрацювати та урочисто підписати Меморандум про співпрацю між Міністерством юстиції України та Національною асоціацію арбітражних керуючих України. Як вам така ідея? Бо Микола Лукашук пропозиція сподобалась", - написала вона.

За словами Коломієць, зараз НААКУ не отримує від Мін'юсту усього переліку та обсягу повноважень, які асоціації потрібні. Але міністерство буде працювати над подальшим розширенням спільної роботи у контексті допомоги асоціації "ставати усе більш незалежним партнером".

Вона нагадала, що рік тому міністерству і асоціації вдалося домовитись про більшу частину майбутньої співпраці, і з того часу НААКУ займалася розвитком та укріпленням своїх позицій, розбудовувала регіональні представництва, запроваджувала нові механізми захисту прав арбітражних керуючих, почала роботу у сфері розвитку етики арбітражного керуючого та витрачала безліч часу на роботу з новими партнерами та поглиблення співпраці з існуючими.

"Сучасна політична наука сформулювала ряд базових принципів та концепцій державного управління, серед яких особисто мені неймовірно імпонує модель партнерства та делегування управлінських, контролюючих функцій Державою до недержавних організацій", - зауважила Коломієць.

Коментарі
Додати коментар