До новин

«Артемсіль» звинуватила облавтодори в 30 млн грн заборгованості

14 серпня, 2015
Борги
«Артемсіль» звинуватила облавтодори в 30 млн грн заборгованості

Державне підприємство «Артемсіль» заявляє, що сума загальної заборгованості підприємств ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» перед нею становить 29,476 млн гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ДП.

У прес-службі зазначили, що до найбільш великих боржників, серед яких дочірні підприємства - Одеський, Житомирський, Київський, Львівський, Тернопільський, Вінницький та Харьківський облавтодори, ДП «Артемсіль» надіслало претензії, з вимогою сплатити заборгованість, яка перевищує 19 млн грн.

Також, у зв'язку з неналежним виконання підприємствами ВАТ «ДАК» Автомобільні дороги України» договірних зобов'язань їм нарахована пеня на загальну суму більше ніж 2,5 млн грн.

ДП «Артемсіль» змушене вирішувати питання стягнення заборгованості з підприємств Облавтодору в претензійно-позовному порядку, з додатковим нарахуванням штрафних санкцій.

Лише у разі сплати всієї наявної заборгованості з боку Облавтодорів, ДП «Артемсіль» буде розглянуте питання щодо подальшої співпраці у 2015 році.

Як раніше повідомляв Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інформацію в ЗМІ, через покрокове розорення і банкрутство, новопризначене керівництво ДП «Артемсіль» намагається знецінити державний актив перед подальшою приватизацією.

Коментарі
Додати коментар