До новин

L.I.Group захистили інтереси «Банк Кредит Дніпро»

13 липня, 2021
Новини
L.I.Group захистили інтереси «Банк Кредит Дніпро»

Касаційний господарський суд залишив право держреєстрації звернення стягнення на предмет іпотеки за АТ «Банк Кредит Дніпро».

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

У липні 2021 року Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду відмовив у задоволенні касаційної скарги ліквідатора ТОВ «Балтика», залишив постанову Східного апеляційного господарського суду та рішення Господарського суду Донецької області без змін. Рішення є остаточним та оскарженню не підлягає.

Таким чином звернення ліквідатора в інтересах ТОВ «Балтика» про скасування держреєстрації звернення стягнення на предмет іпотеки за АТ «Банк Кредит Дніпро» залишилося без задоволення, а право Клієнта ЮК L.I.Group - АТ «Банк Кредит Дніпро», на майно було захищено.

У вересні 2018 року до Господарського суду міста Києва звернулося з позовом ТОВ «Балтика» до банку про визнання відсутнім права власності, скасування запису про державну реєстрацію та рішення про державну реєстрацію (№31690948 від 03.10.2016 р). Вже у листопаді 2020-го рішенням Господарського суду Донецької області у задоволенні позову ТОВ «БАЛТИКА» про визнання відсутнім права власності, скасування запису про державну реєстрацію та рішення про державну реєстрацію (від 03.10.2016 № 31690948) було відмовлено.

Інтереси Клієнта - АТ « Банк Кредит Дніпро», представляли адвокати від L.I.Group – Юрій Моісеєв, Ірина Скалецька разом з адвокатом Оленою Дудник, начальником управління претензійно-позовної  роботи АТ «Банк Кредит Дніпро».

Коментарі
Додати коментар