До новин

"Арена Львів" через борги подала в суд на ФК "Карпати"

17 лютого, 2015
Борги
"Арена Львів" через борги подала в суд на ФК "Карпати"

Директор стадіону "Арена Львів" Денис Ринський повідомив, що арена подала до суду на футбольний клуб "Карпати" через борги клубу перед стадіоном.

Про це повідомляє інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на Zaxid.net.

"Йдеться про 32 тис. гривень, які не доплатили за проведення і організацію матчу на стадіоні "Арена Львів" восени. Ми вважаємо себе абсолютно правими. "Арена Львів" виконала всі зобов'язання", - сказав Ринський.

Очевидно, йдеться про єдиний матч у 2014 році, який львівські "Карпати" провели на стадіоні "Арена Львів" 31 серпня.

За словами Ринського, "Карпати" не хочуть платити через нібито невиконання зобов'язань з прибирання території та допуску на територію касових блоків. Такі претензії керівництво "Арени Львів" вважає необґрунтованими.

При цьому керівництво львівського футбольного клубу "Карпати" заявляє, що не має боргів перед стадіоном "Арена Львів".

Стадіон "Арена Львів" отримав нового директора восени минулого року, ним став львівський бізнесмен Денис Ринський. На той час стадіон накопичив борги із заробітної плати і перед контрагентами, а також несплачені податки та судові витрати. Наразі керівництво стадіону зазначає, що віддало більше 3 млн гривень боргів, на сьогоднішній день всі виплати проводяться вчасно, і нові борги не накопичуються.

На початку 2013 року через припинення державного фінансування стадіону, побудованого під Євро-2012, він опинився на межі закриття через борги. Чиновники навіть розглядали можливість розібрати арену на будматеріали.

Джерело фото: bavaria-tour.com.ua

Коментарі
Додати коментар