До новин

Пивоварський пообіцяв працівникам «Волинського облавтодору» зарплати вже цього тижня

30 вересня, 2015
Борги
Пивоварський пообіцяв працівникам «Волинського облавтодору» зарплати вже цього тижня

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський пообіцяв на цьому тижні почати виплачувати борги по зарплаті співробітникам філій ДП «Волинський облавтодор».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

«Ми підтримуємо людей у їх прагненні боротися за свої права. Кожен, хто працює, має отримувати свою зарплату в повному обсязі і вчасно. Працівники не винні в багаторічних боргах перед підрядниками, однак страждають саме вони. Я особисто слідкую за тим, щоб виплата зарплати почалася ще до кінця тижня, а також буду просити Уряд голосувати за ухвалення змін до постанови №498, щоб подібна ситуація не виникла в жодній іншій області», - підкреслив Пивоварський.

Відзначається, що заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам філій ДП «Волинський облавтодор» виникла в результаті тривалого блокування рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області. Воно було розпочато з січня 2015 р. внаслідок судових рішень, прийнятих на користь підрядних організацій. Підставою для блокування рахунків є заборгованість за роботи підрядну організацію ШРБУ-50, виконані у 2012-2013 рр. за рахунок кредитних коштів, залучених Укравтодором під державні гарантії.

В даний час керівництвом «Укравтодору» спільно зі Службою автомобільних доріг у Волинській області проводяться переговори з кредиторами про розблокування рахунків. Вже досягнута домовленість про погашення частини боргу.

Нагадаємо, раніше близько 400 співробітників ДП «Волинський облавтодор» перекривали автомобільні дороги загальнодержавного значення у 11-ти населених пунктах Волинської області.

Коментарі
Додати коментар