До новин

«Київенерго» недорахувалась 1,4 млрд грн

06 жовтня, 2015
Борги
«Київенерго» недорахувалась 1,4 млрд грн

Станом на 1 вересня 2015 року заборгованість споживачів перед «Київенерго» за спожиту теплову енергію сягла 1,4 млрд гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі компанії.

Найбільшими боржниками є ЖЕО Києва та населення.

«Найбільшими боржниками є житлово-експлуатаційні організації Києва та населення - майже 1,1 млрд гривень», - зазначили в прес-службі.

Найгірша платіжна дисципліна відзначена у ЖЕО, розташованих у Шевченківському (227,2 млн гривень), Голосіївському (145,7 млн гривень) та Подільському (116,4 млн гривень) районах.

Найбільший приріст заборгованості за спожиту теплову енергію з початку 2015 року продемонстрували установи та організації, фінансування яких здійснюється з державного бюджету - на 81,6%.

Серед категорії «інші споживачі» найбільшу заборгованість має Комунальне підприємство Київської обласної ради «Управління споруд», що здійснює утримання адміністративного будинку на площі Лесі Українки, 1, в якому розташовані Центральна виборча комісія, Київська обласна державна адміністрація та Київська обласна рада (2,3 млн гривень).

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Київенерго» Ахметова зазнало півмільярда збитків за квартал.

Коментарі
Додати коментар