До новин

«Укрнафта» завинила бюджету 9,5 млрд гривень, - ДФС

23 жовтня, 2015
Борги
«Укрнафта» завинила бюджету 9,5 млрд гривень, - ДФС

Державна фіскальна служба констатує, що станом на 22 жовтня 2015 року заборгованість «Укрнафти» за податковими платежами становить 9,552 млрд гривень.

Про це в ході розширеної наради з питань погашення податкової заборгованості «Укрнафти» повідомив перший заступник Міжрегіонального головного управління ДФС Євген Бамбізов, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Для акціонерів ми повідомимо, що сума податкової заборгованості «Укрнафти» складає 9,552 млрд гривень. Це загальна сума, враховуючи і поточну податкову заборгованість», - зазначив Бамбізов.

Крім того, компанія накопичила заборгованість перед держбюджетом у розмірі 1,8 млрд гривень дивідендів за 2011-2013 роки, що не є податковою заборгованістю.

Чиновник констатував, що через невиконання «Укрнафтою» договору реструктуризації податкової заборгованості, а саме - невиконання обов'язків по сплаті протягом 2 місяців, на початку жовтня ДФС розірвала цей договір та офіційно повідомила про це «Укрнафту».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Нафтогаз» збирає нараду через розірвання угоди про реструктуризацію боргу «Укрнафти».

Коментарі
Додати коментар