До новин

ДП «Скадовський морський торговельний порт» накопичив борги перед працівниками

25 листопада, 2015
Борги
ДП «Скадовський морський торговельний порт» накопичив борги перед працівниками

Спеціалісти Головного управління Держпраці у Херсонській області провели перевірку ДП «Скадовський морський торговельний порт» через скаргу одного з працівників підприємства стосовно порушень у питаннях виплати заробітної плати.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Головного управління держпраці у Херсонський області.

Перевірка виявила, що борг підприємства по заробітній платі на 9 листопада поточного року сягає 409,9 тис. гривень.

«Заробітна плата не  виплачувалась відповідно до встановлених  законодавством термінів, не проводився остаточний розрахунок із працівниками у день звільнення, перед щорічною відпусткою заробітна плата працівникам не надавалась за три дні до початку відпустки», - зазначили у прес-службі.

За результатами перевірки головний державний інспектор Держпраці склав  протокол про адміністративне правопорушення, та направив його на розгляд до Скадовського районного суду.

Також інформація щодо виявлених порушень законодавства про працю на ДП «Скадовський морський торговельний порт» направлена начальнику Скадовського РВ УМВС України у Херсонській області та до прокуратури Херсонської області.

Коментарі
Додати коментар