До новин

Виробник дронів TAF Drones запускає Innovation Hub для реалізації нових технологій на фронті

29 квітня, 2024
Новини
Виробник дронів TAF Drones запускає Innovation Hub для реалізації нових технологій на фронті

Український виробник FPV-дронів TAF Drones запускає Defence Tech кластер Innovation Hub для реалізації "гаражних" інновацій на фронті.

Про це повідомляє пресслужба TAF Drones.

Зазначається, що основною метою Innovation Hub – мінімізувати час між розробкою перспективних технологій "з гаражів та окопів" та їх впровадженням на фронті.

За підрахунками TAF Drones, в Україні кількість перспективних розробок, які, на жаль, не отримують достатнього фінансування для їх втілення в життя вже перетнула декілька тисяч.

Innovation Hub від TAF Drones прагне розв'язувати цю проблему, для цього буде використовувати не лише венчурні інвестиції, але і більш гнучкі способи фінансування. Кошти будуть вкладатися напряму в перспективні технології та талановиті команди без стартап-досвіду.

"На відміну від інших оборонних кластерів, Innovation Hub від TAF Drones відрізняється своїм підходом до інвестицій. Зазвичай оборонні кластери, розподіляють гранти на широкий спектр проєктів для підтримки розвитку галузі оборонних технологій, а Innovation Hub зосереджений на безпосередньому фінансуванні конкретних технологій та ідей, незалежно від комерційної стадії розробки", – йдеться в повідомленні.

Таким чином, Innovation Hub інвестуватиме прямо в інновації і винахідників, забезпечуючи ресурсами для швидкого переходу від концепції до виробництва і використання на фронті. 

Крім того, Innovation Hub використовуватиме ресурси та експертизу одного з найбільших виробників FPV-дронів TAF Drones з потужністю 25 000 одиниць на місяць

В першу чергу в Innovation Hub шукають технології, що створюють додаткову цінність FPV дронам. Окремі напрямки, які зараз в пріоритеті:

  • РЕБ-стійкі радіомодулі для FPV дронів;
  • Системи донаведення на ціль;
  • Локалізація виробництва компонентів для FPV;
  • Розвиток технологій РЕБ і антиРЕБ.

Подати заявку для участі в кластерів можна на сайті Innovation Hub.

Коментарі
Додати коментар