До новин

Через фінансові труднощі ФК "Металіст" платить своїм працівникам по $20 на місяць

11 березня, 2015
Борги
Через фінансові труднощі ФК "Металіст" платить своїм працівникам по $20 на місяць

Колишній голкіпер футбольного клубу "Металіст" (Харків) Богдан Шуст розповів про плачевну фінансову ситуацію у ФК, коли деякі його працівники отримують близько 400 грн зарплати.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Football Ukraine.

"Нам сказали, що з 1 січня всім примусово скорочують зарплати. Крім цього, ніяких преміальних або бонусів не буде. І ми погодилися!" – розповідає воротар.

Але, за його словами, у той же час футболісти поставили умову погасити борг із зарплати за три-п’ять місяців минулого року.

"Нам влаштували так званий телеміст з Курченко, але по смс. На нашу вимогу він відповів відмовою, а його помічник сказав: або підписуєте нові контракти, або ви нікому не потрібні. Найбільший парадокс у тому, що нам, футболістам "Металіста" гроші не платять, але набирають нових гравців, з якими підписують контракти на ... три місяці! Це сміх, знущання над футболістами і ніякої перспективи для клубу", - обурюється Шуст.

За його спостереженнями, нинішній борг клубу складає 15-16 млн доларів. До кінця чемпіонату будуть всі 20 млн.

"Ми навіть не знаємо, як вони оплачують літак на матчі в Київ чи Львів. Я кажу про загальний борг клубу за всіма статтями. Не платять не тільки нам. Клубні працівники "Металіста" кажуть, що їм дають по 400, 700 гривень на місяць. Нормальна зарплата, правда?" – дивується футболіст.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через борги Імексбанку екс-регіонала Леоніда Клімова у заставі Національного банку України опинилася тренувальна база футбольного клубу "Чорноморець".

Джерело фото: tvoya-gazeta.com

Коментарі
Додати коментар