До новин

Працівники «Львівської вугільної компанії» припинили роботу

31 грудня, 2015
Законодавство
Працівники «Львівської вугільної компанії» припинили роботу

Гірники страйкують у зв’язку із заборгованістю по зарплаті, яка складає понад 20 мільйонів гривень, та через невизначеність подальшої долі підприємства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сайті Незалежної профспілки гірників України.

«Знову припинила роботу ПАТ «Львівська вугільна компанія», – поінформували в Незалежній профспілці гірників України, де також розповіли подробиці:

«Про це телефоном повідомила голова первинного осередку Незалежної профспілки гірників України підприємства Наталія Барна. За її словами, працівники ПАТ припинили роботу у зв’язку із заборгованістю із зарплати, яка складає понад 20 мільйонів гривень, та невизначеністю подальшої долі підприємства. Наталія Барна зазначила також:

«Наближаються Новорічні і Різдвяні свята, а працівникам ще повністю не виплатили заробленого у червні. За місяць, коли на підприємстві з’явився новий керівник, нам до раніше погашених 40% зарплати за червень спромоглися додати ще 17,5%.

Обіцяв виплатити ще хоча б місячну зарплату, але сьогодні замість нього на підприємстві з’явився новий арбітражний керуючий. Кажуть, що фабрику передають у державну власність, обіцяють до кінця дня видати зарплату за місяць із заборгованої майже за півроку.

Але люди вже нічому не вірять, тому до робот сьогодні приступати відмовилися. Чекатимемо виконання обіцяного до кінця сьогоднішнього дня. А далі радитимемося з людьми й діятимемо відповідно до обставин».

За словами голови профспілки, дізнатися про плани нового керівника та перспективи підприємства не має можливості, бо пан Постоленко, щойно обійнявши посаду, подався до Львова. Принаймні так поінформували профспілковий комітет НПГУ та його очільницю.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Альфа-банк банкрутує Львівську вугільну компанію.

Коментарі
Додати коментар