До новин

ФГВ оголосив конкурс на посаду заступника директора-розпорядника і керівника служби внутрішнього аудиту

06 січня, 2016
Законодавство
ФГВ оголосив конкурс на посаду заступника директора-розпорядника і керівника служби внутрішнього аудиту

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив конкурс на заміщення вакантних посад заступника директора-розпорядника і керівника служби внутрішнього аудиту.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Кандидат на посаду заступника директора-розпорядника повинен бути громадянином України, постійно проживати в Україні, мати повну вищу освіту в галузях економіки, права або фінансів, мати стаж роботи за фахом не менше 10 років, досвід роботи на керівних посадах у фінансових установах не менше 5 років, успішний досвід побудови нових бізнес-процесів / функцій, мати бездоганну ділову репутацію (не мати непогашених судимостей за вчинення корисливих злочинів), не може бути керівником, учасником або пов’язаною особою банку чи будь-якої іншої юридичної особи, з якою Фонд або банк, що виводиться Фондом з ринку, має договірні відносини. Досвід роботи у міжнародних компаніях, додаткова наявність технічної освіти та вільне володіння англійською мовою є перевагою.

Кандидат на посаду керівника служби внутрішнього аудиту повинен мати повну вищу освіту у галузі права, фінансів або економіки, мати стаж роботи за фахом не менше 5 років; досвід роботи на керівних посадах у фінансових установах не менше 3 років; стаж роботи в сфері аудиту не менше 3 років. Наявність сертифікату аудитора є перевагою.

Резюме можна надіслати на електронну адресу: HR@fg.gov.ua.

Коментарі
Додати коментар