До новин

Херсонські депутати вимагають від поліції розслідувати «прихватизацію» землі на узбережжі Дніпра

11 січня, 2016
Законодавство
Херсонські депутати вимагають від поліції розслідувати «прихватизацію» землі на узбережжі Дніпра

Депутати Херсонської обласної ради від Радикальної партії Микола Ставицький, Олександр Д'яков і Роман Ставрост вимагають від правоохоронних органів порушити справу стосовно законності виставлення на аукціон об'єктів нерухомості на узбережжі Дніпра з метою відібрати у громади за безцінь.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сторінку Facebook Ставицького.

«Сьогодні разом з депутатами радикалами Олександром Д'яковим та Романом Ставростом провели зустріч з представниками Антонівської громади. З місцевою активісткою Ганною Михайлівною Заруднею пішли на берег, щоби подивитись на так зване "майно", яке тихенько хочуть продати з аукціону у наступний вівторок. Ми побачили якусь незрозумілу споруду, що висить на схилі берега між дерев, яка, мабуть, за версією експерта являється ангаром, зазначеним в лоті # 1. Висновок від побаченого виходить наступний. Після того як Антонівська громада більше не дала над собою глумитися та встала радикально проти захоплення берегу та частки земельної ділянки, яку хотіли віджати під "будинок Костяка", ненажерливі "паразити" вирішили віджати берег методом придбання якогось ефемерного майна через прилюдні торги (аукціон), яке нібито розташоване на цьому березі. Ангар, пірс та причал!!», - написав він.

«Мені цікаво, як, наприклад, експерт оцінював ангар якого не було і немає? Багато роботи для правоохоронних органів, яку вони мають провести терміново щодо встановлення ряду махінацій та порушень, якщо такі є, тому що громада налаштована на радикальні дії щодо встановлення порядку та справедливості», - додав Ставицький.

Він, як депутат облради, звернувся до місцевої поліції з вимогою внести дані факти в ЄРДР, та почати розслідування і перевірку щодо законності виставлення на аукціон фактично неіснуючих об'єктів нерухомості, у той час як по документах вони належать "КП РЗ "Янтарний", якого судом визнано банкрутом та відкрито щодо нього ліквідаційну процедуру.

Також депутат зазначив, що готує у зв'язку з цим офіційне депутатське звернення.

Коментарі
Додати коментар