До новин

Наглядова рада повернула Роллінсу бюджет «Укрнафти» на доопрацювання

05 лютого, 2016
Борги
Наглядова рада повернула Роллінсу бюджет «Укрнафти» на доопрацювання

4 лютого наглядова рада «Укрнафти» прийняла рішення повернути бюджет компанії на 2016-2018 роки на доопрацювання.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Економічну правду».

Виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник розповів, що наглядова рада надала ще місяць на доопрацювання документу.

«Наглядова рада з питання розгляду бюджету на 2016-2018 роки прийняла рішення повернути його голові компанії Марку Роллінсу на доопрацювання і в місячний термін повторно подати на наглядову раду», - повідомив Пасішник.

Крім того, за його словами, у зв'язку з ненаданням інформації та недопуском Ревізійної комісії до фінансової звітності, наглядова рада вимагає у правління компанії та особисто у Марка Роллінса до 10 лютого надати наглядовій раді деталізовані розшифровки бухгалтерської звітності та копії договорів з «ДніпроАзот» і «Укртатнафта».

Як відомо, глава правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінс відмовився надавати фінансову інформацію про експортні операції, а також договори з «Дніпро-АЗОТ» і «Укртатнафтою», яку хотів отримати очільник НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв для розгляду проекту бюджету компанії на Наглядовій раді.

Раніше наглядова рада «Укрнафти» обрала трьох нових членів правління - Геннадія Радченка, Роберта Уоллі і Маврикія Калугіна.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Абромавичус нарахував «Укрнафті» 1,5 млрд пені за несплату дивідендів.

Коментарі
Додати коментар