До новин

В РФ збанкрутували три страхові компанії, ще п’ять під питанням

26 лютого, 2016
Законодавство
В РФ збанкрутували три страхові компанії, ще п’ять під питанням

Банк Росії відкликав ліцензії у страхових компаній «Агрос», «Інвест-Гарант» та Столичного страхового та перестрахового центру. Дія ліцензій ще п'яти компаній була призупинена.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на РБК.

ЦБ відкликав ліцензії на здійснення страхування у страхових компаній «Агрос», «Інвест-Гарант» та Столичного страхового та перестрахового центру. 

Всі три рішення в ЦБ пояснили «неусуненням у встановлений строк порушень страхового законодавства, що були підставою для призупинення дії ліцензії». У Банку Росії уточнили, що компанії не дотримувалися порядку і умови інвестування своїх коштів, а також коштів страхових резервів. СК «Інвест-Гарант» крім цього не дотримувалася порядок формування страхових резервів.

Компанії, чиї ліцензії були відкликані, повинні виконати зобов'язання за договорами страхування. Зокрема, їм наказано зробити страхові виплати за страховими випадками, забезпечити передачу зобов'язань за договорами страхування або ж розірвати їх.

ЦБ також призупинив дію ліцензій Боровицкого страхового товариства, а також страхових компаній «Інвест-резерв», «Гала», «Республіканський страховий дім» і «Висота».

Коментарі
Додати коментар