До новин

НБУ очікує від Ради розгляду законопроектів, що допоможуть відновити кредитування

15 березня, 2016
Законодавство
НБУ очікує від Ради розгляду законопроектів, що допоможуть відновити кредитування

Заступник голови Національного банку Владислав Рашкован зазначив, що у Верховній Раді України перебувають більше 20 законопроектів для підтримання подальшого реформування фінансового сектору країни, 10 з них мають бути розглянуті парламентарями на засіданні 17 березня.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі регулятора.

«Ми очікуємо, що в четвер у парламенті відбудеться фінансовий день. На розгляд Верховної Ради буде внесено 10 фінансових законопроектів, в тому числі про захист прав кредиторів та споживачів фінансових послуг, фінансової реструктуризації та роботи Нацкомфінпослуг та НКЦПФР. Сподіваємося, що ці важливі для відновлення кредитування законопроекти будуть прийняті», - зауважив Рашкован.

Він додав, що Національний банк також працює над законодавчими пропозиціями щодо спрощення консолідації банківського сектору. Їх пропонується здійснити на основі вже діючого антикризового закону зі збільшення капіталізації.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у четвер Рада розгляне законопроект про реструктуризацію боргів підприємств.

Коментарі
Додати коментар