До новин

АПУ на круглому столі обговорить проблеми в роботі Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих

16 березня, 2016
Законодавство
АПУ на круглому столі обговорить проблеми в роботі Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих

Асоціація правників України проведе 25 березня круглий стіл, присвячений актуальним питанняям діяльності Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих Міністерства юстиції України.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Асоціації.

Захід буде присвячений, перш за все, оновленому складу Комісії, організованому Комітетом з конкурсного права Асоціації правників спільно з членами самої Дисциплінарної комісії.

В АПУ нагадали, що Дисциплінарна комісія арбітражних керуючих Мін'юсту вже майже рік працює в оновленому складі. "Хочеться вірити, що оновлені не тільки персоналії, а й встановлені нові якісні критерії її роботи на основі принципів законності, розумності, поваги до представників професії - арбітражним керуючим. Чи так це? Чи вдалося досягти позитивних зрушень? Чи стала робота Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих Міністерства юстиції України надійним підмогою для формування Міністерством юстиції України державної політики у сфері банкрутства? На ці та інші питання щодо діяльності Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих Міністерства юстиції України, що хвилюють арбітражних керуючих, а також учасників процедур банкрутства та інших зацікавлених осіб, ми запросили відповісти у відкритій дискусії за круглим столом членів комісії", - йдеться у повідомленні.

Відбудеться відеотрансляція заходу, яка поширюватиметься на всі регіони України.

Місце проведення: м. Київ, вул. Т. Шамрила, 23, прес-центр ІА «ЛігаБізнесІнформ». Участь у заході безкоштовна.

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: 0(44) 492-88-48 або пишіть на адресу: komitet@uba.ua. Контактна особа – Вікторія Доценко.

Як повідомлялося, міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що спитає членів Комісії, чому вони ховаються від журналістів.

Коментарі
Додати коментар