До новин

Мінюст позбавив ліцензій 7 арбітражних керуючих

30 березня, 2015
Законодавство
Мінюст позбавив ліцензій 7 арбітражних керуючих

Міністр юстиції Павло Петренко видав наказ про анулювання свідоцтв про право на здійснення діяльності 7 арбітражних керуючих – Сергія Тущенка, Руслана Кравченка, Олександра Атаманова, Саміри Алескерової, Олега Нечаєнка, Сергія Багмета та Юрія Вербилу.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі міністерства.

Рішення стосовно перших шістьох прийнято на підставі подань Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих про застосування до вказаних арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) дисциплінарного стягнення у вигляді позбавлення права на здійснення діяльності.

Рішення прийнято з урахуванням протоколу Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих від 5 березня 2015 року №27/03/15.

Вербилі ж свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого анулююється на підставі набрання законної сили обвинувального вироку щодо нього.

Петренко доручив Департаменту з питань банкрутства забезпечити внесення записів про анулювання свідоцтв до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, до цього міністерство анулювало свідоцтва про право на здійснення діяльності 4 арбітражних керуючих - Олега Помінова, Олега Ступака, Сергія Круглова та Людмили Жураковської.

Зараз  Мінюст формує новий склад Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих.

Джерело фото: Банкрутство & Ліквідація

Коментарі
Додати коментар