До новин

Суд зобов’язав НАБУ розслідувати зловживання в ДФС при несплаті податків «Укрнафтою»

25 березня, 2016
Борги
Суд зобов’язав НАБУ розслідувати зловживання в ДФС при несплаті податків «Укрнафтою»

Солом'янский районний суд міста Києва зобов'язав Національне антикорупційне бюро розслідувати зловживання в Державній фіскальній службі при несплаті податків підприємством «Укрнафта».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву депутата від «Самопомочі» Вікторії Войціцької.

«Щойно слідчий суддя Солом'янского районного суду Києва задовольнив в повному обсязі скаргу на бездіяльність Національного антикорупційного бюро з приводу невнесення відомостей до ЄРДР про кримінальне правопорушення, вчинене головою ДФС Романом Насіровим та першим заступником голови ДФС Сергієм Біланом, за ознаками злочинів передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України», - повідомила депутат.

«Продовжуватимемо і надалі боротися за сплату ПАТ «Укрнафта» податкового боргу у розмірі 10 млрд гривень та притягнення всіх винних осіб до кримінальної відповідальності», - додала Войціцька.

Нагадаємо, в разі санації «Укрнафті» можуть пробачити 15 млрд грн боргів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у «Нафтогазі» ще не вирішили, чи варто проводити санацію «Укрнафти».

Коментарі
Додати коментар