До новин

Мін'юст позбавив свідоцтв чотирьох арбітражних керуючих

07 квітня, 2016
Законодавство
Мін'юст позбавив свідоцтв чотирьох арбітражних керуючих

Міністерство юстиції України своїм наказом анулювало свідоцтва чотирьох арбітражних керуючих - трьом у вигляді дисциплінарного стягнення, ще одному на підставі його письмової заяви.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі відомства.

Як пояснили у прес-службі, на підставі подання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) від 16 лютого 2016 року про застосування до арбітражних керуючих Кіцула Сергія Богдановича, Крупки Богдана Григоровича та  Григоренка Ігоря Івановича дисциплінарного стягнення у вигляді позбавлення права на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) та з урахуванням протоколу засідання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) наказано анулювати свідоцтва вказаних арбітражних керуючих.

Крім того, Мін’юст анулював свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), видане Самсонову Олександру Олександровичу, на підставі його письмової заяви.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін'юст анонсував курси з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих.

Коментарі
Додати коментар