До новин

Союз кінематографістів Петербурга визнаний банкрутом

22 квітня, 2016
Законодавство
Союз кінематографістів Петербурга визнаний банкрутом

Арбітражний суд Петербурга і Ленінградської області в четвер визнав Союз кінематографістів Петербурга банкрутом, стосовно громадської організації відкрито відповідне провадження.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на матеріали, розміщені на порталі «Електронне правосуддя».

«Визнати боржника банкрутом і відкрити провадження», — йдеться у відповідному визначенні арбітражу, мотивувальна частина якого поки не опублікована.

Раніше у вересні 2015 року щодо Союзу кінематографістів була введена процедура спостереження за заявою автономної некомерційної організації «Інститут управління консультування». Згідно з матеріалами суду, до цієї організації в січні 2011 року перейшло право вимоги за договором позики на 3,66 мільйона рублів, який був укладений у 2007 році між компанією «Бета» та Будинком творчості спілки кінематографістів «Репіно» в рахунок оплати вартості путівок. З урахуванням відсотків заборгованість склала 5,57 мільйона рублів, і арбітраж включив її до реєстру вимог до Союзу кінематографістів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Росія нарахувала Україні пеню за кредитом Януковича.

Коментарі
Додати коментар