До новин

Арбітражні керуючі проігнорували засідання Дисциплінарної комісії

26 квітня, 2016
Законодавство
Арбітражні керуючі проігнорували засідання Дисциплінарної комісії

З 307 арбітражних керуючих, що були викликані на засідання Дисциплінарної комісії Мін'юсту 21 квітня, прийшли лише 9.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомив секретар Дисциплінарної комісії, заступник директора Департаменту з питань судової роботи та банкрутства – начальник управління з питань банкрутства Мін’юсту Юрій Моісеєв.

Він нагадав, що на засідання комісії було запрошено 307 арбітражних керуючих, з яких: 19 – для надання пояснень за наслідками планових та позапланових перевірок їх діяльності та 287 - у зв’язку з непроходженням підвищення кваліфікації у встановлений законодавством строк. Ще 1 арбітражний, за словами Моісеєва, звернувся до дисциплінарної комісії із заявою про надання консультації.

Але, повідомив секретар Дисциплінарної комісії, на засідання з'явилися лише четверо арбітражних керуючих для надання пояснень з приводу перевірок та четверо тих, хто не пройшов підвищення кваліфікації. Прийшов також арбітражний керуючий, який хотів отримати консультацію.

Крім цього, за словам Моісеєва, близько 22 арбітражних керуючих надали пояснення засобами телекомунікаційного та поштового зв’язку, які були враховані дисциплінарною комісією під час проведення засідання.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, до Дисциплінарної комісії викликали майже 300 арбітражних керуючих.

Коментарі
Додати коментар