До новин

Коломойський обіцяє повернути борги іспанським тренерам "Дніпра" протягом 5 років

17 травня, 2016
Борги
Коломойський обіцяє повернути борги іспанським тренерам "Дніпра" протягом 5 років

Директори "Дніпра" Андрій Стеценко і Андрій Русол зустрілися 16 травня з тренерським штабом і футболістами команди, щоб вирішити питання про реструктуризацію заборгованостей.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на ZN.UA.

Головний тренер Мирон Маркевич заявив, що власник клубу Ігор Коломойський запропонував погасити борги за п'ять років, а команда взяла час на роздуми.

"Те, що нам сказали Русол і Стеценко, - нам це неприємно. Так, вони говорили про погашення боргів протягом п'яти років. Чи може "Дніпро" бути оголошений банкрутом, якщо досягти компромісу не вдасться? Ну так нам на зборах сказали. Ми висунули свою позицію - щоб нам відразу віддали половину того, що нам повинні за ці 10 місяців. На це ми згодні - і футболісти, і тренери. Йдемо назустріч, щоб "Дніпро", не дай Бог, не зник. Будуть ще зустрічі? Не знаю. Я їду відпочивати у Трускавець", - сказав Маркевич.

Нагадаємо, "Дніпро" був виключений з єврокубків на один сезон через заборгованість клубу перед тренерським штабом Хуанде Рамоса. При цьому клуб може бути позбавлений атестата на наступний сезон, якщо дана проблема не буде вирішена.

Коментарі
Додати коментар