До новин

Розпочато виплати вкладникам «Укоопспілка»

02 квітня, 2015
Законодавство
Розпочато виплати вкладникам «Укоопспілка»

З 08 квітня 2015 року ПАТ «Акціонерний банк «Укоопспілка» розпочала виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 23 січня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку.

Про це інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація повідомила прес-служба  Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

За їх інформацією, виплати коштів будуть здійснюватися через установи  ПАТ «Банк Михайлівський».

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установ ПАТ «Банк Михайлівський» з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до АБ «Укоопспілка».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 23 січня 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті АБ «Укоопспілка» —  www.bankukoopspilka.kiev.ua та у відділеннях даного банку.

Коментарі
Додати коментар