До новин

У Харкові відбудеться семінар з корпоративного права для суддів госпсудів

16 червня, 2016
Законодавство
У Харкові відбудеться семінар з корпоративного права для суддів госпсудів

16-17 червня у Харкові Центр комерційного права спільно з Національною школою суддів та Національною комісією з цінних паперів і фондового ринку проведуть семінар для суддів господарських судів на тему «Корпоративні конфлікти: практика врегулювання та розглядів спорів». Організаційну підтримку заходу надає Харківський апеляційний господарський суд.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Центру комерційного права.

Питання, які розглядатимуться під час семінару: розвиток корпоративного управління: стратегічне бачення НКЦПФР; Європейський модельний закон про компанії: краща європейська практика та уроки для України; похідний позов – різновид процесуального представництва; деякі практичні аспекти застосування законодавства у сфері корпоративного права; питання, що виникають при розгляді корпоративних спорів

Доповідачі семінару:

Валентина Данішевська, директор Центру комерційного права;

Юрій Попов, головний експерт з правознавства Центру комерційного права;

Серій Юргелевич, експерт Центру комерційного права;

Ігор Назарчук, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Павло Тихий, голова Харківського апеляційного господарського суду

Учасники семінару: судді господарських судів з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Одеської, Полтавської та Сумської областей.

Особлива цінність заходу полягає в тому, що у семінарі візьмуть участь судді різних інстанцій. Це дозволить порівняти правові позиції, з’ясувати основні проблемні питання, що виникають під час розгляду корпоративних спорів, та забезпечити умови для справедливого вирішення корпоративних конфліктів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Мін'юсті обговорили підвищення ефективності процедур банкрутства.

Коментарі
Додати коментар