До новин

Компанія Пінчука виплатить Альфа-банку 1,2 млрд грн за простроченим кредитом

30 серпня, 2016
Борги
Компанія Пінчука виплатить Альфа-банку 1,2 млрд грн за простроченим кредитом

Компанія повинна сплатити борг як поручитель у кредитному договорі одного зі своїх заводів.

18 серпня Дніпропетровський апеляційний господарський суд відмовився задовольнити апеляційну скаргу ТОВ «Інтерпайп Ніко Тьюб» на рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 6 червня 2016 року.

Про це йдеться в постанові суду, опублікованому в Єдиному держреєстрі судових рішень, пише інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Згідно з документом, компанія «Інтрепайп Ніко Тьюб» виступила поручителем за кредитним договором, позичальником в якому виступив Нижньодніпровський трубопрокатний завод. Заборгованість за договором про відкриття кредитної лінії №16-МВ / 12 від 30 березня 2012 року в ПАТ «Альфа-банк» склала 1,2 млрд гривень.

Раніше, наприкінці травня, Господарський суд Дніпропетровської області задовольнив позов Альфа-банку про стягнення 1,2 млрд гривень з ВАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод» та іншого його поручителя за зазначеним кредитним договором - ТОВ «Інтерпайп Україна». Дніпропетровський апеляційний госпсуд зараз розглядає апеляційну скаргу ВАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод» на це рішення.

Кінцевий бенефіціар згаданих трьох компаній - Віктор Пінчук.

Коментарі
Додати коментар