До новин

Насіров банкрутує «Фоззі-Т» у Хмельницькому

02 вересня, 2016
Борги
Насіров банкрутує «Фоззі-Т» у Хмельницькому

Господарський суд Хмельницької області порушив страву про банкрутство компанії «Фоззі-Т» у Хмельницькому за борги по податках у розмірі 3,7 млн гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у Вищому господарському суді.

Згідно з повідомленням суду, справа про банкрутство була порушена 31 серпня. Текст документу про порушення справи у Єдиному державному реєстрі судових рішень наразі недоступний.

Натомість у реєстрі є ухвала цього суду від 18 серпня ц.р. про прийняття до розгляду заяви державної податкової інспекції у м.Хмельницькому Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області. Згідно з цим документом, за «Фоззі-Т» є заборгованість перед бюджетом у сумі 3,7 млн гривень, з яких по податку на додану вартість – 1,8 млн гривень, по податку на прибуток – 1,86 млн гривень. Заборгованості підтверджені податковими повідомленнями-рішеннями від 28 жовтня 2010 року.

В ухвалі суду вказано, що Хмельницький окружний адміністративний суд розглядав позовні вимоги податкової до «Фоззі-Т» та задовольнив їх у повному обсязі. Але платіжні вимоги податкової до банків Укрсоцбанк, Кредобанк та "Сбербанк Росії" були повернуті без виконання у зв'язку з відсутністю коштів на рахунках.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Миністерства юстиції, «Фоззі-Т» з 10 жовтня 2011 року перебуває в стані припинення діяльності. Основним засновником ТОВ «Фоззі-Т» є ТОВ «Фоззі-Фуд», бенефіціарним власником якого, в свою чергу, є власник торговельно-промислової групи Fozzy Group  Володимир Костельман. У групу входять мережі магазинів Le Silpo, «Сільпо», «Фора», гіпермаркети Fozzy C&C, фармацевтичні супермаркети «Біла ромашка» та Garage Mobіle Group — мережа магазинів rіngoo.

Коментарі
Додати коментар