До новин

Права вимоги за кредитами власників однієї з найбільших мереж з продажу комп’ютерної техніки продадуть

08 вересня, 2016
Борги
Права вимоги за кредитами власників однієї з найбільших мереж з продажу комп’ютерної техніки продадуть

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами ПАТ «Радикал банк». Позичальники входять до групи компаній, що спеціалізується на продажу комп’ютерної техніки.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація, посилаючись на інформацію прес-служби ФГВФО.

Незважаючи на те, що фірми ведуть активну господарську діяльність, обслуговування кредитів припинилося кілька років тому. Заборгованість за договорами сягнула вже 6,94 млн грн.

В заставі банку перебувають чотири домоволодіння (житлові будинки та земельні ділянки), що розміщуються у Київській області, Макарівському районі, с. Северинівка, автомобіль INFINITI QX56, три магазини та товари в обороті – комп’ютери і комплектуючі. Орієнтовна ринкова вартість забезпечення більш як удвічі перевищує загальну заборгованість за кредитами.

Компанії-позичальники працюють на ринку України уже понад 20 років та на сьогодні мають одну із найбільших роздрібних мереж з продажу комп’ютерної техніки та комплектуючих.  В асортименті мережі – понад 4 тисячі найменувань товарів.

Крім роздрібної торгівлі комп'ютерною та офісною технікою, напрямками діяльності компаній-позичальників також є розробка та втілення комплексних рішень для підприємств і виробництво комп'ютерних систем — від звичайних домашніх комп'ютерів до високопрацездатних спеціалізованих серверів. До того ж фірми є постійними учасниками тендерів державних закупівель.

Права вимоги за кредитами виставляються на торги вперше. Стартова ціна лоту – 4,51 млн грн. 

Аукціон відбудеться 13 жовтня 2016 року на електронному майданчику «Центральної універсальної товарної біржі». 

Коментарі
Додати коментар