До новин

Кваліфікаційний відбір для організації аукціонів зазнав змін

16 вересня, 2016
Законодавство
Кваліфікаційний відбір для організації аукціонів зазнав змін

Тендерний комітет 13 вересня 2016 року вніс зміни до документації кваліфікаційного відбору за напрямом «Організація відкритих торгів (аукціонів)».

Як повідомили інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація  в прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, протоколом засідання тендерного комітету № 62 внесено, зокрема, такі зміни.

1. Пункт 2 «Напрям кваліфікаційного відбору» доповнити підпунктом 2) такого змісту:

«2) Учасник, який за результатами проведення планового кваліфікаційного відбору за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)» буде включений в Перелік осіб, відібраних Фондом за напрямами діяльності, протягом строку знаходження у даному Переліку, зобов’язаний використовувати у процесі організації відкритих торгів (аукціонів) виключно ту (-і) електронну (-і) систему (-и) торгів, інформація щодо використання якої (-их) зазначена в складі його кваліфікаційної пропозиції».

2. Підпункт 3.3 пункту 3 викласти в такій редакції:

«Кінцевий термін подання: до 18-00, «20» вересня 2016 року.

Кваліфікаційні пропозиції, отримані Фондом після закінчення кінцевого строку їх подання, не розкриваються і повертаються засобами поштового зв’язку учасникам, які їх подали».

3. Підпункт 4.2 пункту 4 викласти в такій редакції:

«Дата та час: «21» вересня 2016 року, 11-00».

4. № п/п 2. Додатку 2 до Документації кваліфікаційного відбору «Підтвердження відповідності електронної системи торгів учасника технічним вимогам Замовника» викласти в такій редакції:

12. Форми журналів, які фіксують дії учасника торгів та можуть бути надані за запитом Фонду в електронному та паперовому вигляді, або лист про результати верифікації електронного майданчика (організатора торгів) від ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА», яка є адміністратором електронної торгової системи згідно з Договором від 01.09.2016 року, укладеного між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» з копією відповідного договору між ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» та учасником, та листом-підтвердженням про відповідальність за функцію архівації документації від ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА».

5. Додаток 2 до Документації кваліфікаційного відбору «Підтвердження відповідності електронної системи торгів учасника технічним вимогам Замовника» доповнити № п/п 19-21 такого змісту:

19. Довідка про наявність можливості пошуку та перегляду інформації щодо проведення торгів, архіву (за 3 останні роки) та її збереження або лист-підтвердження про відповідальність за функцію архівації документації від ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА».

20. Довідка, що містить опис механізму здійснення забезпечення захисту даних та інформації від комп’ютерних вірусів, специфікацію антивірусного програмного забезпечення, яке використовується, строк дії ліцензій. Опис має включати перелік ресурсів, які захищені.

21. Довідка щодо інструментів моніторингу процесу електронних торгів, в тому числі надання можливості здійснення анонімного моніторингу процесу електронних торгів Фондом або копія відповідного договору між ГО «ТРАНСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» та учасником.

Всі інші положення Документації кваліфікаційного відбору залишаються без змін.

Документи, отримані учасником відповідно до пунктів 4,6,7,9,10,11 Додатку 4 до Документації кваліфікаційного відбору, вважаються чинними станом на остаточну дату розкриття кваліфікаційних пропозицій згідно з  вказаними Зміамин.

 

Коментарі
Додати коментар