До новин

Кредит провідної кондитерки на 100 млн грн буде виставлено на продаж

22 вересня, 2016
Законодавство
Кредит провідної кондитерки на 100 млн грн буде виставлено на продаж

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на аукціон кредити юридичної особи, що перебувають на балансі ПАТ «Укрбізнесбанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі ФГВФО.

Як повідомляє Фонд, позичальник веде активну господарську діяльність і входить до топ-20 кондитерських компаній України.

«У рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лотів Фонд запрошує всіх потенційних покупців та інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої ​​вартості активів», - йдеться в повідомленні.

Компанія-боржник активно виробляє цілий спектр кондитерської продукції. Крім того, в її асортименті насіння соняшнику смажене та олія соняшникова.

Виробництво високоякісної продукції здійснюється на сучасному обладнанні зі збереженням оригінальної рецептури і використанням натуральних інгредієнтів.

Завдяки розгалуженій мережі реалізації компанія є одним із лідерів у своєму сегменті ринку. Її ​​продукція експортується до країн СНД, Європи і США.

ФГВФО планує виставити на торги одним лотом права вимоги відразу за двома кредитами позичальника.

Загальна заборгованість за договорами становить 99,82 млн грн. При цьому в заставі банку - обладнання фабрики для випуску продукції, нежитлові будівлі промислового призначення площею 11 184,6 кв. м, товари в обігу і 22 вантажні автомобілі.

Пропозиції та індикативні оцінки приймаються до 3 жовтня.

Коментарі
Додати коментар