До новин

НБУ підтримав реструктуризацію боргів «Мрії» на $1,1 млрд

28 вересня, 2016
Борги
НБУ підтримав реструктуризацію боргів «Мрії» на $1,1 млрд

НБУ підтримує реструктуризацію боргу агрохолдингу «Мрія» перед міжнародними кредиторами у розмірі $1,1 млрд.

Про це прес-служба агрохолдингу «Мрія» повідомила інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація.

Як зазначається в повідомленні: «Представники НБУ схвалили кроки, зроблені компанією з метою узгодити Основні умови реструктуризації боргового портфеля з Координаційними комітетами банків-кредиторів і бондхолдерів. Також у Національному банку підкреслили, що такий підхід повністю відповідає інтересам країни в цілому».

Як повідомили в прес-службі Національного банку, «реструктуризація боргу стане успішним прецедентом захисту прав інвесторів та кредиторів в Україні і продемонструє, що в Україні можлива комплексна реструктуризація боргу між усіма кредиторами в рамках українського законодавства».

«Такий узгоджений та відкритий підхід до реструктуризації не лише забезпечить рівні умови для всіх кредиторів, але й стане позитивним прикладом для інших компаній, які ведуть бізнес в Україні», - переконані в «Мрії».

Як повідомляв портал Банкрутство & Ліквідація, в реструктуризації боргів агрохолдингу «Мрія» брала участь компанія ICU, співвласником якої до призначення главою НБУ була Валерія Гонтарева.

Коментарі
Додати коментар