До новин

Ціле місто на Одещині через борги залишилося без тепла

04 листопада, 2016
Борги
Ціле місто на Одещині через борги залишилося без тепла

Понад 10 тисяч мешканців міста Теплодар Одеської області залишилися без опалення через заборгованість місцевої «Одеської ТЕЦ-2» перед «Нафтогазом».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Одеської обласної ради.

Без теплопостачання залишаються будинки, медичні та навчальні заклади.

«У дитячих садках міста вихованці сплять в одязі, температура у приміщенні становить 17 градусів. Якщо до кінця листопада не вирішиться питання теплопостачання, школи та дитячі садки тимчасово закриють», - йдеться у заяві Одеської облради.

Теплодарській міськраді не вдалося самостійно вирішили це питання, й вона звернулася до обласної влади. На екстреній нараді у четвер обласна влада спільно із теплодарськими посадовцями постановила, що 4 листопада «в Теплодарській міськраді відбудеться позачергова сесія, на якій керівництво і депутати міста повинні прийняти остаточне рішення про повернення тепла».

Поки ж в Теплодарі планують обладнати стаціонарні пункти обігріву. Якщо опалення не відновлять до того, як температура повітря впаде нижче нуля градусів за Цельсієм, непідключена до теплоносія опалювальна система може вийти з ладу.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Рада прийняла закон про реструктуризацію боргів підприємств ЖКГ.

Коментарі
Додати коментар