До новин

Кредитори ДТЕК не погодилися на реструктуризацію облігацій на $200 млн

24 квітня, 2015
Борги
Кредитори ДТЕК не погодилися на реструктуризацію облігацій на $200 млн

ДТЕК не отримав достатньої кількості голосів кредиторів для реструктуризації єврооблігацій на суму 200 млн доларів зі строком обігу до 28 квітня 2015 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Іnsider.

У зазначений термін до 22 квітня 2015 року ДТЕК отримав заявки на реструктуризацію 91,14% єврооблігацій на $200 млн. Мінімальний об'єм заявок для здійснення обміну був встановлений на рівні 98% випуску, у зв'язку з чим оферта не буде завершена.

Водночас, згідно з повідомленням DTEK Finance B.V., компанія має намір продовжувати обмін єврооблігацій власникам, які дали згоду на обмін.

Власники єврооблігацій отримають в обмін на наявні цінні папери нові єврооблігації з терміном обігу до березня 2018 року і ставкою купону 10,375% річних, а також часткове відшкодування в обсязі 20% від номінальної вартості у власності.

Крім того, інвестори, які раніше надали згоду на обмін до 13 квітня 2015 року, отримають премію в сумі 30 доларів на кожну тисячу доларів номіналу у власності.

Нагадаємо, збиток ДТЕК минулого року склав майже 20 млрд гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, одне з провідних рейтингових агентств Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента в іноземній та національній валюті енергохолдингу ДТЕК з рівня ССС до С.

Коментарі
Додати коментар