До новин

ДТЕК заявляє, що домовився про реструктуризацію своїх євроборгів

30 квітня, 2015
Борги
ДТЕК заявляє, що домовився про реструктуризацію своїх євроборгів

Енергокомпанія групи СКМ Ріната Ахметова – ДТЕК успішно завершила переговори з реструктуризації єврооблігацій на 200 млн доларів з терміном погашення в квітні 2015 року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ДТЕК.

В компанії зазначили, що 23 березня 2015 компанія оголосила тендер на реструктуризацію своїх єврооблігацій. За його результатами, обмін і Scheme of Arrangement схвалили 91,14% власників єврооблігацій, які мають право брати участь у тендері.

"За обумовленої в тендерній пропозиції процедурою, компанія скористалася Scheme of Arrangement", - заявили у прес-службі.

Всім власникам єврооблігацій запропоновані рівні умови: відшкодування в розмірі 20% від номіналу цінних паперів і обмін на нові єврооблігації з повним погашенням в 2018 році.

Нагадаємо, що у 2010 році ДТЕК розмістив єврооблігації на 500 млн доларів строком на п'ять років. У 2013 році, згідно з умовами проведеного тендеру, компанія викупила і погасила єврооблігації на 300 млн доларів. У 2014 році був здійснений викуп єврооблігацій загальною номінальною вартістю 19 млн доларів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 89% власників євробондів ДТЕК погодились зачекати з їх погашенням.

Коментарі
Додати коментар