До новин

Мінюст оголосив конкурс на посаду начальника Київського управління юстиції

14 травня, 2015
Законодавство
Мінюст оголосив конкурс на посаду начальника Київського управління юстиції

Міністерство юстиції України оголошує відкритий відбір на зайняття посади начальника Головного територіального управління юстиції у Києві.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мінюсту.

До участі у відкритому відборі допускаються громадяни України, які перебувають на державній службі, мають повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі та/або за фахом на керівних посадах в інших сферах не менш як п’ять років.

Відкритий відбір проходитиме шляхом перевірки поданих документів на відповідність кандидатів кваліфікаційним вимогам до посади та проведення співбесід з кандидатами Кадровою комісією Міністерства юстиції з наступним внесенням висновків (рекомендацій) за їхніми результатами.

Особи, які бажають взяти участь у відкритому відборі, подають до Департаменту кадрової роботи та державної служби Міністерства юстиції анкету (бланк за посиланням).

Особи можуть також подавати додаткові документи стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи можуть подаватися в електронному вигляді на адресу kadrter@minjust.gov.ua або у паперовому вигляді до Департаменту кадрової роботи та державної служби Міністерства юстиції (м.Київ, пров.Рильський, 10).

Термін подання документів - з 14 травня по 22 травня 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, міліція упіймала на хабарі заступника реєстраційної служби Головного управління юстиції Києва.

Коментарі
Додати коментар