До новин

Іноземний спеціаліст Ебаноідзе відмовився від посади у Мін’юсті

18 травня, 2015
Законодавство
Іноземний спеціаліст Ебаноідзе відмовився від посади у Мін’юсті

З Міністерства юстиції України пішов Джамбул Ебаноідзе, який повинен був очолити реєстраційний департамент.

Про це він розповів в ефірі каналу «112 Україна», передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Подробности».

За його словами, він відмовився від посади в міністерстві, тому що спочатку йому обіцяли місце на чолі Державної реєстраційної служби, а дали департамент без повноважень.

«Після новорічних свят приїжджаю, подаю заявку на українське громадянство. А в середині січня мені повідомляють, що Міністерство юстиції збирається ліквідувати Реєстраційну службу, той орган, який я повинен був очолити. Незважаючи на моє обурення, аргументи були, що таким чином, такою реорганізацією можна перебороти корупцію в системі реєстрації», - розповів Ебаноідзе.

Він додав, що ще місяць йому знадобилося на те, аби дізнатися, що новий департамент, який йому віддають, не матиме майже ніяких повноважень. «Виявилося, що у цього департаменту - ніяких повноважень. Розібрали взагалі систему реєстрації різні департаменти і структури», - сказав він.

Нагадаємо, що раніше Ебаноідзе працював на декількох керівних посадах в Грузії, серед яких пост начальника Служби доходів Мінфіну цієї країни.

Коментарі
Додати коментар