До новин

Порошенко заперечив можливість банкрутства України

21 травня, 2015
Борги
Порошенко заперечив можливість банкрутства України

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна буде працювати з партнерами щодо реструктуризації боргу і банкрутства очікувати не варто.

Про це він заявив під час спільної прес-конференції з президентом Словаччини Андреєм Кіскою, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Я впевнений, що реструктуризація українських боргових зобов'язань українським урядом буде пройдена за підтримки наших партнерів... Коли ви питаєте про можливість банкрутства, відповім так - не дочекаєтесь. Ми ефективно реалізовуємо нашу співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Ми ефективно використовуємо співпрацю з нашими партнерами в Євросоюзі і кожна країна Євросоюзу робить свій внесок для підтримки України», - заявив Порошенко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Верховна Рада 19 травня підтримала законопроекти Кабінету міністрів України, що передбачають надання йому права вводити мораторій на виплату за боргами перед зовнішніми комерційними кредиторами для захисту національних інтересів.

Коментарі
Додати коментар