До новин

Головні події тижня

05 жовтня, 2018
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про рефінанс, який «застряг» у неплатоспроможних банках

Національний банк упевнений, що вдасться продати всі заставні активи за виданим неплатоспроможним банкам рефінансуванням. «На сьогоднішній день ми не бачимо ніяких обставин, які могли б перешкодити продажу заставних активів ще до завершення ліквідації. Ми вважаємо, що п'ять років на ліквідацію цілком достатньо, щоб ці активи продати. Питання тільки в знаходженні ціни», - впевнені в НБУ.

Про вкрадену одеську нерухомість

У збанкрутілого Платинум банку вкрали нерухомість в Одесі вартістю 144 мільйони. Мова йде про 11 тис. квадратних метрів нежитлової нерухомості в центрі Одеси, оціночною вартістю 144 млн гривень. Фонд гарантування вкладів фізосіб заявляє про незаконне переоформлення права власності.

Про Кодекс з процедур банкрутства

Старший партнер Ario Law Firm Юліан Хорунжий упевнений, що у сфері реалізації майна банкрутів в разі ухвалення Верховною Радою Кодексу з процедур банкрутства відбудуться революційні зміни.

Про відшкодування «приватівцям» збитків за рахунок російських активів в Україні

Апеляційний суд Києва визнав і дав дозвіл на виконання рішення Міжнародного арбітражного суду Гааги від 2 травня 2018 року про стягнення з РФ компенсації за майно в Криму екс-глави Приватбанку і ще 17 компаній, що мали активи в АРК, і ухвалив видати відповідні виконавчі листи на користь позивачів.

Про борги Донецьксталі

Компанія ICU продає «ахметівцям» борги Донецьксталі, куплені з дисконтом 70% у Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Коментарі
Додати коментар